domenehandelen.no
Om oss

DOMENEHANDELEN.NO


ENKELT • TRYGT • PROFFESJONELT


Selskapet er basert i Grimstad, Agder. Med bred erfaring og et stadig voksende kontaktnett, garanterer vi deg en god opplevelse. Vår lidenskap og engasjement gjør at vi leverer svært gode resultater for våre kunder. Personlig oppfølging av hver enkelt kunde, gjør at vi forstår viktigheten av å yte god service til enhver tid. 

GOD SERVICE SKAL IKKE KOSTE MER


Domenehandelen streber etter å gi våre kunder den beste servicen på markedet, uten at budsjettet til våre kunder overskrides. Som kunde vil du alltid ha tilgang på vårt døgnbemannede telefonnummer, slik at ubesvarte spørsmål eller ønsker blir imøtekommet når du måtte ønske.

HVA GJØR VI?

domenehandelen.no

DOMENER TIL SALGS


Vi har alltid et godt utvalg av domener du kan kjøpe direkte av oss. Premiumdomener, domener til fastpris og auksjon er noen av våre produkter.


Domener til salgs

domenehandelen.no

SELG DITT DOMENE VIA OSS


Vi selger gjerne ditt domene. Ved bruk av vårt brede kontaktnett, gir vi oss ikke før domenet er solgt til den prisen du ønsker. Klarer vi det mot formodning ikke, betaler du heller ingenting.


Selge domene

domenehandelen.no

VI SKAFFER DEG DOMENET DU ØNSKER


Er domenet du ønsker allerede opptatt, kan vi skaffe dette for deg. Vi forhandler frem den beste prisen, slik at du holder budsjettet.


Domenemegling